avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot intra in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot intra in somaj?

am lucrat la primaria s.3, sunt in CCC, la finalul acestuia pot intra in somaj chiar daca nu se fac disponibilizari si cui ma adresez la serv. Resurse Umane?
Cel mai recent răspuns: narcis-andrei , utilizator 21:33, 17 Ianuarie 2010
Puteti intra in somaj numai daca vi se desface CIM-ul pentru probleme care nu tin de persoana salariatului.

La resurse umane va adresati sefului de la resurse umane.
dar mii de bugetari trebuie disponibilizati acest an, n-as putea fi un voluntar?:)
1. Asteptati sa fiti disponibilizata, poate beneficiati de ceva plati compensatorii.
2. Daca cereti dvs. incetarea CIM s-ar putea sa nu primiti nimic.:P
plati compensatorii ca bugetar?
Ideea este ca peste 2 luni se sfarseste CCC, dar eu as fi vrut sa mai stau acasa cu copilul cca un an, pentru ca am incercat sa-l duc la cresa particulara si nu a mers(dupa 2 zile i-au aparut bubite pe el si a IV a zi avea un dinte in fata spart).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare in timpul concediului prenatal nelisisuf nelisisuf Vreau sa va cer si eu parerea legat de o situatie mai deosebita si solutia la care m-am gandit, sa-mi spuneti daca este viabila din punct de vedere legal; la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza si cand se genereaza taxele si impozitele la buget? Ionelpatrut Ionelpatrut In luna ianuarie 2013 angajatorul meu a intrat in insolventa. In luna iunie 2013 am fost disponibilizat in cadrul unui program de disponibilizari ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare gheorghe.istrate gheorghe.istrate Buna ziua! Revin cu aceasta intrebare deoarece nu am primit nici un raspuns. Sunt angajat la un operator de telefonie fixa care face disponibilizari. ... (vezi toată discuția)