avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stramutare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stramutare

ce-mi puteti spune despre o cerere de stramutare pentru motive de banuiala legitima.....? in afara de reglemetarea din C.pr. civ....in ce conditii instanta stramuta o cauza pentru motive de banuiala legitima....? care este practica in acest sens? au sau nu sorti de izbanda astfel de cereri? astept urgent raspuns.
E un gen de Loto si merge pe principiul "Numa' sase-s norocoase". Am intalnit cazuri in penal in care procurorul a pus concluzii de admitere a cererii (ceea ce se intampla rareori) si instanta a respins cererea. Era vorba despre colegi de-ai lor5 magistrati. Oricum la ICCJ se face, in mare parte, justitia politica din aceasta tara.
Prin urmare, chestie de noroc ... doar atat.
Subscriu!
Aproape e o loterie cu stramutarile astea!
Chiar sunt dezorientat...
Poti uita chiar de dispozitiile legale in domeniu..depinde de..hazard, cred...
in cazul in care nu am primit decat citatia, fara actiune, pot obtine amanare la primul termen pentru a-mi fi comunicata actiunea? Sau este o procedura speciala si de urgenta? care este practica? Astept raspuns Dicarul....
Cum se poate face opoziţie la cererea de strămutare?
Memoriu??
Întâmpinare??, sau lăsăm "Loteria să-şi arate câştigătorul?
cu strămutarea e mai complicat pe acest temei.
puteti sa va prezentati la primul termen, sa spuneti ca nu vi s-a comunicat actiunea, sa cereti sa vi se inmaneze la respectivul termen si sa solicitati termen pentru a depune intampinare, in conditiile art. 118 C.pr.civ.

Alte discuții în legătură

Stramutare proces geco geco Buna ziua. Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)
Durata cerere stramutare! anamariapricop anamariapricop Va salut pe toti forumistii de pe acest site!Problema mea este urmatoarea...ma aflu intr un litigiu de munca si procesul se desfasoara in alt oras f departe de ... (vezi toată discuția)
Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)