avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

In 17 aprilie 2009 am dat nastere unei fetite si ca urmare am intrat in concediul de crestere copil pentru doi ani. Intrebarea mea este :Cand o sa incasez ultima indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 18:49, 22 Februarie 2011
pe 17 apr incepeti serviciul. daca salariul se da pe 15 ale lunii luati pe 15 apr si pe 15 mai dif pt doua zile plus salariu dc incepeti munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei in perioada concediului pre si post natal si in cea de crestere a copilului (2 ani) ramonadg ramonadg ?Venitul realizat din inchirierea unei locuinte si impozitat intra la calcularea celor 85% din venitul realizat in ultimele 6 sau 12 luni? Sunt angajata la o ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna marinica71 marinica71 la 1 ian 2006 am intrat in concediu de crestere a copilului pana la 1 mai 2007 cand am revenit la servici.am mai lucrat in perioada 1 mai-1 septembrie 2007 ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)