avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere Contract Telefonie Mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere Contract Telefonie Mobila

Am incheiat un contract, pe o societate comerciala, cu o firma de telefonie in urma cu un an si jumatate. De cateva luni imi e mai greu sa achit facturile pentru ca mi-au scazut incasarile. Am telefonat sa discutam sa micsoram valoarea abonamentului, pentru ca nu am cum sa mai platesc deoarece incasarile mult scazute fata de perioada cand am incheiat acel contract. Au spus ca nu se poate, iar la intrebarea mea daca se poate rezilia contractul mi-au spus ca se poate daca achit abonamentul in avans pentru perioada ramasa, adica pentru 6 luni, sau daca societatea intra in faliment, ceea ce nici nu intra in discutie. Cu alte cuvinte daca nu am sa achit lunar valoarea abonamentului, ei, adica compania, cred ca voi avea sa achit luna viitoare abonamentul pe 6 luni odata...
Intrebarea mea este daca mai sunt si alte firme care s-au lovit de aceasta situatie, cum au procedat, si chiar nu se poate rezolva juridic aceasta problema decat achitand in avans abonamentul. Precizez ca am auzit o barfa `in targ`, ca nu te pot obliga sa continui abonamentul. Dar cum o barfa e o barfa, doresc sa aflu parerea unor oameni specializati. Multumesc, si felicitari pentru echipa care a avut ideea crearii unui asemenea site.
Cel mai recent răspuns: mitrofan emilia , utilizator 09:00, 23 Februarie 2011
Si eu am aceeasi problema. Am vrut sa renegociez contractul, sa reduc nr. de simuri si internetul mobil.
Cu ceva timp in urma aveam restanta 2 facturi, am luat legatura cu ei si mi-au spus sa achit intai si apoi vom discuta. Dupa eforturi mari am achitat facturile am luat iar legatura cu ei si ma tot amana ca voi fi contactata dar nici pana azi nu s-a intamplat. Am trimis si cerere prin fax si degeaba. Daca ne poate ajuta cineva ar fi excelent. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua mai am un abonament orange care pe 02.02.2016 se incheie 2 ani de cand am luat telefon la prelungire, acum o luna am micsorat abonamentu si sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am primit factura de la orange care contine: abonament in avans 28,75 discount promotie buy-back 10 euro ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila gagiuion gagiuion Buna ziua, ca persoana juridica am un abonament pe 2 ani care se termina in dec. 2013- din mai nu mai am nici un angajat, din iulie /august balante pe ... (vezi toată discuția)