avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract telefonie mobila

Buna ziua, ca persoana juridica am un abonament pe 2 ani care se termina in dec. 2013- din mai nu mai am nici un angajat, din iulie /august balante pe zero,plus conturile blocate de anaf.Am vrut sa reziliez contractul-cu 6 simuri si nu se poate fara activarea clauzei , adica o taxa de 600 euro. Am convenit , asta la telefon fiind, discutia, sa platesc din mana in continuare, in noiembrie sa fac cerere de neprelungire a contractului dar fiind situatia de asa natura am intirziat cu plata si m-am trezit cu o factura de reziliere a contractului emisa pe 2 octombrie si o notificare scrisa de reziliere emisa pe 6 octombrie.Un sfat si va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gagiuion , utilizator 14:17, 15 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
ok, multumesc ..e al treilea operator, dar nu pot accesa linkul...asa ca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone inainte de termen ranedo ranedo Buna ziua! Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom lazindaliborca lazindaliborca Am incheiat un contract cu telekom in august 2015.In octombrie mi s-a stricat telefonul primit de la ei,l-am trimis in reparatie cu garantia furnizorului.Am ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)