avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere Abonament orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere Abonament orange

Buna ziua mai am un abonament orange care pe 02.02.2016 se incheie 2 ani de cand am luat telefon la prelungire, acum o luna am micsorat abonamentu si sa prelungit pe inca 6 luni dar nu am luat telefon la fidelizare, pot sa inchid abonamentu acum? Fara alte taxe de reziliere? cei de la orange mi-au spus ca in ultimile 3 luni de la achizitia unui telefon pot inchide abonamentu fara taxe, dar la mine acum mai sunt cele 6 luni prelungite dar fara telefon luat la fidelizare, si a fost prelungire la telefon acord verbal.
Cel mai recent răspuns: ionutadriandragut , utilizator 15:05, 19 Noiembrie 2015
Trebuia sa continuati in celalalt topic pe care l-ati deschis :)
Spuneti ca ati micsorat abonamentul, ce inseamna asta? A scazut pretul dar aveti aceeasi oferta ca minute etc.?
Daca da, mai aveti rabdare pana cu o luna inainte de expirarea actului aditional. Si reducerea de pret la un serviciu este tot subventie, va pot cere niste despagubiri pentru asta.
multumesc frumos sa rezolvat si aceasta cei de la orange dupa vorbirea cu ei la serviciu clienti au hotarat ca pot sa-l inchid si pe aceasta si urmeaza ca pe 11 decembrie sa-mi vin ultima factura cu 10 euro echivalent valoare a doua cartele prepay pentru doua numere.

va multumesc mult de ajutor
Nu aveti pentru ce sa multumiti, acum nu v-am ajutat cu nimic ca n-am inteles ce era cu actul ala aditional, pentru ce ati prelungit abonamentul cu 6 luni.
Dar nu conteaza, important este sa aflam ca nu sunt chiar asa rigizi cum par. Poate se gandesc ca decat control de la ANPC mai bine bun simt in calculul despagubirilor.
Zic si eu :)
micsorasem abonamentul de la 12 euro la 5 euro si sa prelungit pe inca 6 luni dar fara a luat si un telefon, in concluzie vechea perioada era pana in februerie 2016 + cele 6 luni era pana in august 2016, dar cum cei de la orange mi-au comunicat ca pot inchide cu 3 luni inainte de a expira c ontractul in care era un telefon achizitionat care doar acela te tine legat de ei 2 ani celelalte 6 luni le-au anulat ei deoarece nu era si un telefon achizitionat, toata chestia este sa insisti la ei ca se poate si pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Despre actul aditional la contractul de abonament (telefonie mobila) mada_big76 mada_big76 Am un act aditional la un contract de abonament pentru telefonie mobila. Acesta a intrat in vigoare incepand cu data de 15.11.2009 si este incheiat pe o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)