avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANEXA 24 - MOSTENIREA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANEXA 24 - MOSTENIREA

Se poate solicita anexa 24 de catre judecatorie?Daca, DA, atunci cum poate primaria sa arate in anexa 24 toti mostenitorii defunctului din anul X, care pe langa copiii in viata vin la mostenire si nepotii plecati prin toata lumea ? eu stiu ca , anexa 24 este solicitata de unul dintre mostenitori care dupa completarea anexei 23, da o declaratie pe proprie raspundere precum ca in anexa 23 sunt trecuti toti mostenitorii.Va rog sa ma lamuriti cu aceasta problema
Va rog sa specificati actele normative care reglementeaza elibararea anexei 24 cu privire la mostenire şi cine trebuie sa elibereaze aceasta anexa - secreataru pri,ariei sau oficiul de stare civila.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: giordano , utilizator 20:52, 23 Februarie 2011
Buna seara !
Anexa nr. 24 (succesiune) se elibereaza de secretarul UAT la cererea mostenitorilor prezumtivi . Consider ca nu se poate solicita anexa nr. 24 de catre judecatorie , insa se pot solicita date existente in evidentele primariei ...
Mulţumesc pentru raspuns domnule ,,adrianmarin" dar va rog poate prin biblioteca dvs juridica gasiţi un act normarmativ care regelmanteaza eliberarea anexei 24 - ex cine o elibereaza , conditiile de eliberare, la cerea cui se elibereza.
Cineva ma- trimis la legea notarilor publici 36/1995 dar nu am gasit nimic obiectiv cu privire la anexa 24. Din cite stiu eu exista unele instructiuni cu privire la anexa 24 privind sucesiuniele dar nimenui nu cunoaste aceste instructiuni. va rog poate gasiti ceva .

Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 Balteanu Ghe. Balteanu Ghe. Bună ziua! Am o problemă in a vinde un teren extravilan deoarece prima dată mi s-a cerut să scot anexa 24 de la primărie ceea ce am si făcut! Ulterior mi ... (vezi toată discuția)