avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24

Bună ziua! Am o problemă in a vinde un teren extravilan deoarece prima dată mi s-a cerut să scot anexa 24 de la primărie ceea ce am si făcut! Ulterior mi s-a cerut anexa 24 si pe locuință si nu inteleg de ce,eu vreau să vand doar acel teren extravilan nu si locuința! Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian 77 , utilizator 08:52, 8 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati scos anexa 24, inseamna ca prima dvs problema este dezbaterea mostenirii.
Exact asta intentionez! Dar dezbaterea mostenirii momentan doar pe acel teren pe care intentionez să il vand? Vă multumesc
acest răspuns util
Nu are importanta. Chiar și așa, pentru că anexa 24 se eliberează o singură dată, trebuie să cuprindă toate bunurile pe care le-a avut defunctul la rolul fiscal și agricol.
Nu se poate dezbate mostenirea pe bucati, ci tot odata.

Balteanu Ghe. a scris:

Exact asta intentionez! Dar dezbaterea mostenirii momentan doar pe acel teren pe care intentionez să il vand? Vă multumesc

acest răspuns util
Moștenirea se poate dezbate și numai pe o parte din bunuri.
Pentru celelalte bunuri se poate solicita ulterior un supliment la certificatul de mostenitor.
Însă anexa 24 se eliberează o singură dată și de aceea, trebuie să cuprindă toate bunurile defunctului.

Alte discuții în legătură

Succesiune Cornelia C. Cornelia C. Cat timp dureaza cererea de eliberare a anexei 24?Si ce documente sunt necesare? (vezi toată discuția)
Completare cerere ContSters78406 ContSters78406 Am si eu o intrebare cu privire la completarea cererii pentru anexa 23: -nu am toate informatiile cerute in aceea cerere si deci completez cat stiu(am un ... (vezi toată discuția)
Buna seara. mă confrunt cu următoarea situație și vreau să ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna seara. Mă confrunt cu următoarea situație și vreau să întreb dacă mă poate ajuta cineva. Am 2 întrebări: 1. Trebuie sa fac succesiunea după ... (vezi toată discuția)