avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

Buna seara.Am mai pus intrebare in forum la care mi s-a dat si raspuns dar mai am ceva de intrebat.Pe scurt am fost lovit de un asigurat de la bcr asigurari mi s-a facut constatarea si acum ne-a spus ca trebuie sa asteptam 90 de zile maxim .Am facut reclamatie la CSA .Am fost contactati de un inspector de la biroul de fraude s-a luat o declaratie cu ce s-a intamplat (masina noastra este veche de 3 ani si nu avea nici o zgarietura)si s-a spus ca trimite cazul colegilor .Noi am precizat ca masina noastra este pe firma inscrisa ca taxi si cu asta castigam banii de zi cu zi .Acum as vrea sa va intreb ce am mai putea face ca sa urgentam acest dosar pentru a ne repara masina ,tot de pe acest sait am inteles ca putem sa-i chemam la conciliere .Unde trebuie sa -i chemama la conciliere?Ce trebuie sa facem?va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen69 , utilizator 21:33, 23 Februarie 2011
Incercati la mediere, mediatorii autorizati sunt inscrisi in tabloul mediatorilor , tablou care se gaseste pe siteul consiliului de mediere
Va puteti intalni cu reprezentantul asiguratorului in orice locatie doriti , de comun acord acceptatasi unde puteti incheia si un act semnat de ambele parti. Bine ar fi sa fiti insotit si de un avocat specializat pe probleme de daune din asigurari care va va feri de toate tertipurile avocatesti care pot fi utilizate. Daca aveati polita CASCO se putea deschide dosar pe CASCO si nu mai aveati asemenea probleme.
in situatia asta sunt si eu...tot la bcr..stau de o luna si nici un raspuns ....mi-au zis ca nici pe casco nu pot sa o fac ...tot la bcr am casco....
cred ca iau masina la sufa o duc in fata la bcr si scriu pe parbriz 'reparama' chem protv sa o filmeze ca numai asa se poate face ceva in tara asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Parbriz crapat - rezolvare pe rca putin ajutor va rog andreiunicat andreiunicat Buna Ziua, Pe data de 09-04-2013 undeva la iesire din localitatea Salonta un obiect neidentificat sarit de la o masina care venea din contrasens mia lovit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarile marquiz85 marquiz85 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu urmatoarea problema. In data de 23.12.2010 aflandu-ma la volanul masini intr-o intersectie am ... (vezi toată discuția)