Buna seara.Am mai pus intrebare in forum la care mi s-a dat si raspuns dar mai am ceva de intrebat.Pe scurt am fost lovit de un asigurat de la bcr asigurari mi s-a facut constatarea si acum ne-a spus ca trebuie sa asteptam 90 de zile maxim .Am facut reclamatie la CSA .Am fost contactati de un inspector de la biroul de fraude s-a luat o declaratie cu ce s-a intamplat (masina noastra este veche de 3 ani si nu avea nici o zgarietura)si s-a spus ca trimite cazul colegilor .Noi am precizat ca masina noastra este pe firma inscrisa ca taxi si cu asta castigam banii de zi cu zi .Acum as vrea sa va intreb ce am mai putea face ca sa urgentam acest dosar pentru a ne repara masina ,tot de pe acest sait am inteles ca putem sa-i chemam la conciliere .Unde trebuie sa -i chemama la conciliere?Ce trebuie sa facem?va multumesc
Va puteti intalni cu reprezentantul asiguratorului in orice locatie doriti , de comun acord acceptatasi unde puteti incheia si un act semnat de ambele parti. Bine ar fi sa fiti insotit si de un avocat specializat pe probleme de daune din asigurari care va va feri de toate tertipurile avocatesti care pot fi utilizate. Daca aveati polita CASCO se putea deschide dosar pe CASCO si nu mai aveati asemenea probleme.
Rca
BOBY25
am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)