avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxe si impozite

In urma cu ceva ani am mostenit terenuri extravilane si intravilane de la bunici. O mare parte din ele le-am declarat, am platit impozit pentru ele, dar mai erau doua terenuri extravilane pe care am omis sa le declar pana astazi. intrebarea este cum se va calcula impozitul si pe cati ani in urma va trebui sa platesc impozit, voi primi o amenda? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194680 , utilizator 10:53, 23 Februarie 2011
Amenda nu cred ca veti primi dar va vor calcula la impozitul datorat in raport de anul dobandirii, majorari de intiziere .
Buna seara !
Pentru intrarea in legalitate (inregistrarea in evidente a terenurilor ) puteti primi amenda ( de la 50 la 500 lei) si plata impozitului aferent + dobanzi pe ultimii 5 ani ....
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe impozit sume neconforme sch sch Dupa efectuarea masuratorilor de cadastru actuale, se constata ca suprafetele proprietatii , casa si teren ,difera de cele din actele de mostenire (acte ... (vezi toată discuția)
Am un bunic si o bunica care au murit.( denumiți in continuare ... Florina2020 Florina2020 Am un bunic si o bunica care au murit.( Denumiți in continuare X si Y) Ei au avut 2 terenuri extravilan si 1 teren intravilan ce au rămas mostenire la fii ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul rezultat din vanzarea terenului? ContSters77797 ContSters77797 Vanzatorul unui teren trebuie sa plateasca vreun impozit la stat pentru venitul rezultat din vanzarea acelui teren? Daca da, cum se calculeaza acest impozit? (vezi toată discuția)