avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu o caruta, pe un drum european
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu o caruta, pe un drum european

accident cu o caruta. Sotul meu in aceasta seara a avut un accident cu o carita pe un drum european, nesemnalizata. A observat-o tarziu si a acrosat-o cu partea dreapta, carutasul are lovituri la picioare. intrebarea este in cazul in care caruta era nesemnalizata, neiluminata poate fi gasit vinovat sotul meu?
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
cozminak, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:04, 23 Februarie 2011
Din cate ati prezentat, ar trebui sa nu fie gasit vinovat sotul dvs, dar depinde si cu viteza cum a fost.......
Dupa cum il stiu pe sotul meu nu prea depaseste viteza legala. Din pacate nici eu nu am prea inteles daca era in localitate sau in afara localitatii. Am inteles ca masina nu e lovita foarte tare
O caruta nu are voie sa circule pe un drum european.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe un drum national cu o caruta nesemnalizata gingasu_eu gingasu_eu Bun gasit!Ma aflu din nefericire in urmatoarea situatie:circuland pe un drum national si observnd tarziu o caruta nesemnalizata corespunzator aflata pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Coliziune cu o caruta care a fugit de la locul incidentului ContSters145374 ContSters145374 In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident auto, noaptea, cu o căruță nesemnalizată. pot obține despăgubiri pentru reparația mașinii? Cristina Apatiei Cristina Apatiei Va rog sa imi spuneti daca as putea obtine despăgubirile pentru reparația mașinii, accidentul fiind provocat de o căruța nesemnalizata încărcată cu ... (vezi toată discuția)