avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie de cosmar, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie de cosmar, cum sa procedey sa se judece in lipsa mea si sa se termine repede

m-am hotarat dupa 19 ani de casnicie sa divortez, problema mare este ca nu mi pot permite un avocat din cauza ca sunt bugetar si a ratelor la banca si nu stiu cum se procedeaza sa se poata judeca in lipsa mea si mai ales sa se termine repede. am hotarat sa plec din casa in alta parte cu chirie si sa l las pe el sa stea dar mai ales pe baiat care inca este minor, mai are 2 luni si face 18 ani. ce sfat eveti sau ce opurtunitati voi avea pri aceasta hotarare.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:06, 25 Februarie 2011
Daca venitul net- adica salariul primit minus cheltuielile periodice ca rate, intretinere, chirii) este sub 500 ron, primiti scutire taxa timbru. Daca netul e de 800 ron, platiti 1/2 din taxa de timbru si se poate esalona plata in mai multe rate lunare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord cu trei copii calinaei calinaei Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia ... (vezi toată discuția)
Divort mariana74 mariana74 Sunt in divort de 11 luni in calitate de parat si am avocat.Daca cer desfacerea casatoriei cu acordul ambelor parti este necesar si prezenta mea? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Divort provocat de alcool carmen90 carmen90 buna. as dori sa imi dati cateva sugestii despre cum se poate desface o casnicie de catre sotie cat mai repede in urmatoarea situatie: saptamana trecuta am ... (vezi toată discuția)