avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indemnizatia pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indemnizatia pentru al doilea copil

buna seara
am nascut in ianuarie 2010 primul copil,in iulie 2011 se va naste cel de al doilea copil,pentru primul copil iau indemnizatie 85 la suta,sunt interesata daca pt.cel de al doilea copil se mai dau ceva bani,si daca ma intorc la lucru cand primul copil va face doi ani se mai da cei 500 ron lunar pana cand cel de al doilea copil va face doi ani,va rog sa ma lamuriti nu am intales mare lucru de la televizor
va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2011 Valentina_D Valentina_D Buna seara, Am vazut si eu decizia guvernului si un singur lucru nu am inteles. Intre pragul de 600 ron si cel de 3600 ron, care este procentul aplicat? 85% ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil carmen_madirjac carmen_madirjac Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am nascut primul copil pe 3.09.2010 si din ianuarie 2011 am beneficiat de indemnizatie pentru crestere copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil mystycum mystycum Buna ziua,am si eu urmatoarea situatie pe care vreau sa mi-o lamuriti ,va rog:acum la sfarsitul lunii trebuie sa-mi fac dosarul pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)