avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chitanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chitanta

Buna ziua,

As dori sa aflu ce se intampla in cazul in care un agent de vanzari angajat al firmei X are o clienta care pretinde ca a facut o plata dar nu are chitanta, in schimb are un martor care declara ca a vazut cand a efectuat plata?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:03, 23 Februarie 2011
Nu poate face nici plangere penala
?
trebuie sa se faca dovada cu chitanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de a dovedi cu martori impotriva unui inscris the_pandemic the_pandemic Aveti idee daca articolul 1191 din vechiul cod civil a fost transpus in sistemul noului cod? Sau mai exista o reglementare asemanatoare pe care sa ne putem ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de un eventual proces ietam ietam Spuneti-mi , va rog , daca pot chema pe cineva in instanta ptr. ca nu recunoaste ca i-am inapoiat 500$ , pe care trebuie sa-i scada din suma pretinsa de 2300 $ ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa-mi mai faca contract de vanzare cumparare andreee andreee Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Anul trecut am cumparat o masina de la sotia varului meu, am achitat-o integral dar nu am nicio chitanta pt ca ... (vezi toată discuția)