avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contestatie tabel ppreliminar creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contestatie tabel ppreliminar creante

Sunt creditor inscris in tabelul preeliminar al creantelor alaturi de alti 6 creditori. M-ar interesa catre cine se adreseaza contestatia impotriva acestui tabel preeliminar, judecatorul sindic sau lichidator?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Amila , utilizator 09:10, 23 Februarie 2011
catre judecator, pana la urmatorul termen.
Soluţionarea contestaţiei cu privire la creanţele sau drepturile de preferinţă trecute în tabelul preliminar este de competenţa judecătorului sindic (art. 73 alin. (3)), deci către acesta urmează să vă adresaţi. Termenul de depunere a contestaţiilor este de 5 zile de la publicarea tabelului preliminar în Buletinul procedurilor de insolvenţă atât în procedură generală, cât şi în procedură simplificată (art. 73 alin. (2)).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie tabel preeliminar creante stelian67 stelian67 Sunt creditor inscris in tabelul preeliminar al creantelor alaturi de alti 6 creditori. M-ar interesa catre cine se adreseaza contestatia impotriva acestui ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Cum fac dovada neprimirii notificarii Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)