avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic

Buna ziua.As dori sa stiu daca anul acesta mai este valabila acordarea perioadei de somaj tehnic.Stiu ca au existat discutii pe aceasta tema dar nu am auzit sa se fi concretizat ceva. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 23 Februarie 2011
1. "Somajul tehnic" se acorda in continuare in baza art.5291), lit.d) si art.53 din Codul muncii.
2. Dar daca va referiti la prevederile OUG 4/2010 care oferea unele facilitati angajatorilor si salariatilor, acestea s-au aplicat numai pana la 31.12.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic.... ioana2525 ioana2525 Daca firma la care lucrez ma obliga sa-mi dau demisia pentru lipsa rezultate pot cere somaj tehnic? Cat mi se plateste pe luna, cum ... (vezi toată discuția)
Poate fi trimis inspector protectia muncii in 75%? emilia iuga emilia iuga In societatea unde lucrez sunt 500 de salariati impartiti in sase puncte de lucru. La acest numar de salariati sunt doua persoane cu pregatire in domeniul ... (vezi toată discuția)
Art.52(1) lit.d codul muncii rosu gheorghe rosu gheorghe Care este perioada maxima de aplicare a art.52(1)lit.d coroborat cu art.53(1) ambele din Codul Muncii? (vezi toată discuția)