avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... decat sa angajezi avocat mai bine cumperi judecator?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

decat sa angajezi avocat mai bine cumperi judecator?

Am intalnit titlul asta intr-un ziar pe net si nu stiu exact de ce m-a atras.
In cazul meu nu e vorba de coruptie ci de tzeapa: da, am angajat un avocat in final si mi-a tras tzeapa.
Cum?
Iaca asa: a zis ca nu se baga in procesul meu (unul de partaj) cu mai putin de 10 milioane. Pe de alta parte n-a vrut sa faca nici un inscris pentru banii astia, zicand ca nu-i e rentabil sa mai plateasca si taxe. Ca mergem pe incredere, ce naiba!!!

Am mers pe incredere, parea o femeie cinstita.
Ei bine, n-a facut decat: sa deschida procesul, sa se duca la prima infatisare si sa suspende procesul pe motiv de neprezentare (desi ea mi-a zis ca nu trebuie sa ma prezint!) Asa ca procesul e acum suspendat, ea si-a luat banii si nu mai are nici o batatie de cap. A incheiat capitolul cu mine.

Acum: nu mai raspunde la telefon de nici un fel, procesul e in alt oras decat unde stau, nu e o bucurie sa fac drumuri pana acolo si sa constat ca in ziua aia nu a venit, sau ca e in concediu in strainatate, sau altele.

Ce pot sa fac?
Multumesc.

PS- Sa ma scuze avocatii de buna credinta. Ei stiu mai bine ca exista si astfel de specimene.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:10, 15 Mai 2008
La barou se poate, la OPC in niciun caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand avocatul nu-si face treaba marfan marfan Buna ziua tuturor, Am angajat un avocat sa se ocupe de un caz: trebuia sa scoata niste acte si sa deschida un proces. N-a facut nimic din octombrie pana ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia ... bibicarina bibicarina Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia i am dat bani fara contract dar am martori că i am dat bani unde tepari a luat banii,2 ani nu ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic sau avocat stagiar! carina.ionescu carina.ionescu Un avocat stagiar, care nu a inceput inca stagiul pe langa un avocat din diverse motive, are in sfarsit posibilitatea de a castiga un ban dar pe postul de ... (vezi toată discuția)