avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum desfac contractul de munca unei peroane care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum desfac contractul de munca unei peroane care indeplineste conditiile de ...

Cum desfac contractul individual de munca unui angajat care indeplineste conditiile de pensioare limita de varsta, prin reducerea varstei standard de pensionare conform grupei de munca?art.56 lit.d nu mai prevede incetarea de drept a contractului de munca la primirea deciziei, pot sa ii incetez cu data depunerii dosarului? Daca Casa de Pensii nu recunoaste grupa de munca respectiva si persoana ramane si fara pensie si fara loc de munca....
Si inca o problema, eu lucrez in sistemul sanitar, iar Legea Asistentilor Medicali permite acestora sa ramana in activitate pana la 65 de ani, dar unii solicita pensionare limita de varsta cf.Legii nr.263/2010, pot sa le incetez activitatea la data depunerii dosarului?

Alte discuții în legătură

Pensionare ContSters147006 ContSters147006 Daca un angajat se pensioneaza pentru limita de virsta beneficiind si de grupa a II a de munca CIM se desface cu data depunerii dosarului sau trebuie asteptata ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea incetarii cim in cazul pensionarii nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua! Daca o persoana indeplineste conditiile de varsta si stagiu de cotizare conform tabelului (anexa 5) din lg.263/2010, institutia este obligata sa-i ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Un salariat a indeplinit conditiile de stagiu si varsta pentru pensionare la limita de varsta la16.04.2014. Daca depune dupa 01.05.2014 dosarul pentru ... (vezi toată discuția)