avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... LIchidare societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

LIchidare societate

Ce trebuie facut in cazul unei societati care a fost dizolvata judiciar de 2 ani dar inca nu este radiata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 11:34, 23 Februarie 2011
Intrebarea este mult prea generala ...
de la caz la caz
Dati-mi numele soc ca sa vad concret starea si implicit solutia legala
Care este tariful va rog?
Activitatea mea pe forum este gratuita !!
Nu incasez bani nici de la administratorii forumului si nici de la cei care pun intrebari
Cine doreste rezolvarea in concret a unei probleme ma poate contacta
Datele mele de contact sunt publice pe aceste site

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare time_out time_out buna seara. am fost asociat si administrator la o societate srl care nu a mai avut activitate din anul 2005. in anul 2008 registrul comertului a cerut ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata din oficiu. unde? Silvia  Aldea Silvia Aldea Am si eu o intrebare. Daca o firma infiintata in 09.03.2004 (un SRL) nu a despus niciodata situatiile contabile, nu a depus niciun bilant, balanta...[b]absolut ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)