avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme cu inscrierea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme cu inscrierea

Buna ziua !Am si eu o mare problema cu inscrierea in circulatie a unei motociclete cumparate din U.E si asta prntru ca nu am cartea de identitate a ei,doar detaliile tehnice si contractul de vanzare-cumparare(care are stampila originala a politiei ,ceea ce inseamna ca motocicleta e verificata, ca nu a fost furata ).Intrebarea mea este urmatoarea:pot sa imi fac carte de identitate la RAR ?sau nu mai am nicio sansa!
Astept raspuns! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 15 Mai 2008
:oops:
acest mesaj mai apare postat odata .... nu este vorba despre o motocicleta cumparata din Grecia si pe care RAR-ul v-a refuzat inscrierea ca nu are breef-ul?? :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare motocicleta ioana234 ioana234 Buna ziua! Am o problema mare in legatura cu inmatricularea unei motociclete adusa din U.E,respectiv Grecia! Motocicleta e cumparata de o societate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea marius 234 marius 234 Buna ziua ! am o problema tare complicata cu inmatricularea unei motociclete.Anul trecut am cumparat o motocicleta second hand de la o societate comerciala de ... (vezi toată discuția)
Problemă înmatriculare motocicleta import usa dugeo dugeo Bună ziua. Am achiziţionat o motocicletă (în România), de la un cetăţean român, cu toate documentele aferente. Motocicleta a fost înscrisă la ... (vezi toată discuția)