Buna ziua, suntem 3 surori, ambi poarinti au decedat, unul in urma cu 1 an de zile iar celelalt in urma cu 3 luni, impreuna cu surorile mele am hotarat ca ele sa renunte la mostenire si am cateva nelamuriri:
1. Daca renunta la mostenire in fata notarului bineinteles, pot intoarce vreodata acutul (ele sau vreun descendent al lor).
2.Atunci cad renunta la mostenire poate pune vreo clauza.
3. In mostenire mai exista si 2000 metri teren extraviran, la care nu vor sa renunte atuncicand renunta la dreptul la mostenire, SE POATE, poate renunta doar la partea intravirana unde este si casa parinteasca?
1.Nu se poate razgandi odata ce a renuntat la mostenire.
2.Nu,renuntarea la mostenire se face fara vreo clauza.nimic de genul "renunt la mostenire in favoarea surorii X"
3.Nu se poate renunta doar la o parte din mostenire,atunci cand surorile dvs vor renunta la mostenire,vor renunta inclusiv si la cei 2000 m teren extraviran.Ele nu pot renunta doar la casa si terenul intraviran.
Mostenire-succesiune
Mihaill
Tata a decedat in anul 2000.Mama traieste ,si suntem 4 frati.NU am dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui meu.Titlul de proprietate pt. terenul pe care ... (vezi toată discuția)