avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu stiu cum sa formulez cererea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu stiu cum sa formulez cererea ...

Vreau sa dau in judecata firma de la care am plecat acum 2 ani si 4 luni pentru neplata salariilor pe ultimele 6 luni cat am lucrat acolo. Eu nu am de la ei decat cartea de munca completata la zi, recomandarea si nota de lichidare. Alte documente (CIM si acte aditionale) nu le-am avut niciodata. Statul de plata pe perioada in care nu am fost platita nu l-am semnat si mi-am dat demisia fara preaviz. Va rog sa ma ajutati sa formulez cererea de dare in judecata pentru ca nu sunt in stare. Am luat ca model documentele de pe site, dar situatia mea nu e identica cu cele prezentate acolo. Vreau sa ma ajutati doar la paragrafele in care cer plata salariilor pe perioada ...... in valoare de ..... lei; si aici mai trebuie adaugat cred ceva in legatura cu actualizarea sau indexarea acestei valori si mai cer si plata cheltuielilor de judecata.
Cei care ati trecut prin asa ceva sau va pricepeti va rog frumos sa ma ajutati.
Va multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:14, 23 Februarie 2011
1. Calculati-va suma salariului inscris pe CM, si solicitati si acordarea acestora actulizat cu indicele de inflatie, precu si plata cheltuielilor de judecata(acestea se vor sti execat in momentul in care la dosar se va pune chitanta privind plata onorariului avocatului angajat).
2. Va sugerez sa apelati la serviciile specializate ale unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz angajator ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! vreau si eu sa ma ajutati in urmatoarele probleme: - angajatorul m-a obligat sa stau la preaviz 30 de zile, prin rezolutia pusa pe cererea de ... (vezi toată discuția)
Indexare valoare omobil demolat-legea 10/2001 bukinst bukinst La o actiune Legea 10/2001 inceputa in anul 2002 Tribunalul a admis actiunea si a obligat Statul Roman prin Ministerul Finantelor sa plateasca o suma pentru 5 ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu de la firma gatej cezar gatej cezar Mi s-a terminat pe data de 5 dec.2009 preavizul de 15 zile care mi s-a inmanat dupa teminarea acestuia in urma restructurarii postului din firma.firma nu mi-a ... (vezi toată discuția)