avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PV \" Amenda\" platita doar partial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PV " Amenda" platita doar partial

Buna ziua,
As dori daca un mic ajutor din partea dvs va rog.
Mi s-a facut un, citez "proces verbal de constatare a abaterilor de la normele de utilizare/exploatare a resursei de apa de suprafata", prin care ma sona ca in termen de 30 de zile sa platesc 800 ron. Mentionez ca am un lac in administrare pe societate. Am platit doar o parte din suma, respectiv 200 ron.Intrebarea mea este, ma pot da in judecata pentru a plati suma restanta? Nu detin in propietate casa, masina, sau teren.Nu am nici o sursa de venit.Am renuntat la acel lac care-l aveam in concesiune.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: baciucristian , utilizator 09:38, 24 Februarie 2011
Amenda va fi transmisa catre Finante si va figura ca restanta la contributiile catre stat. Nu mai este necesar sa va dea in judecata pentru ca procesul verbal de constatare a contraventiei este titlu executoriu daca nu se contesta sau se respinge contestatia.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie la executare. dadural dadural Poate fi redactat procesul verbal pentru cheltuieli de executare silită la data înregistrării cererii de executare la BEJ, pentru cheltuielile constatate la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea titlului de propietate constantina77 constantina77 Doresc sa aveti amabilitatea de a ma sfatui in urmatoare problema: In anul 1984 sotul meu primeste de la parintii lui prin act notarial de donatie ... (vezi toată discuția)
Poprire maryuka maryuka buna ziua, am avut un contract de credit cu o banca, in urma caruia am primit un card cu o suma. am folosit toata suma si deoarece o vreme nu am achitat ... (vezi toată discuția)