avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestaþie la executare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestaþie la executare.

Poate fi redactat procesul verbal pentru cheltuieli de executare silită la data înregistrării cererii de executare la BEJ, pentru cheltuielile constatate la acea dată, având în vedere că încuvinţarea executării a fost solicitată ulterior.
Este motiv de nulitate "data" cînd a fost redactat pv.
Somaţia cuprinzând suma stabilită prin pv respectiv a fost transmisă după obţinerea încuviinţării executării.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:53, 25 Martie 2011
S-a procedat corect cu intocmirea procesului verbal la primirea cererii de exec. Atunci se stabilesc cheltuielile cu executarea silita care se inainteaza judecatoriei odata cu cererea de exec pt aprobare.
Somatia se trimite cu tot cu titlul executoriu dupa aprobarea exec. silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie la executare dadural dadural Am solicitat pe data de 24.09.2010 BEJ executarea silita a unui titlu executoriu. BEJ a obtinut pe data de 29.09.2010 încuvinţarea executării silite. Pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita, refuz debitor plata cheltuieli de executare Miha51 Miha51 Buna ziua De o vreme ma confrunt cu un caz ciudat. Am castigat in instanta o creanta si m am dus la executor sa depun titlul executoriu pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Contractul de credit-titlu de creanta larisarazvan larisarazvan Buna ziua intrebare: in cazul unui titlu executoriu reprezentand un contract de credit, tertul poprit poate indisponibiliza sume de bani doar pe baza cererii ... (vezi toată discuția)