avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sa fac? Evacuare sot pana la pronuntarea divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sa fac? Evacuare sot pana la pronuntarea divortului


buna ziua. Ma numesc Rodica,sunt casatorita de 22 de ani si am 3 copii.As vrea sa stiu daca pot sa-l dau afara din locuinta in care stam,pe sotul meu,pina la divort?Tin sa mentionez ca apartamentul in care locuim este al mamei mele care si ea sta cu noi.

Buna ziua
revin la acelasi subiect,pentru ca am ceva nelamuriri.Sotul s-a informat la o d-na avocat in legatura cu evacuarea si a fost sfatuit,avind in vedere ca detine credite la care inca plateste rate in care eu figurez in calitate de sotie si girant,ca mai bine pentru el ar fi sa scape de responsabilitate si sa paraseasca tara astfel incit sa-mi revina mie cheltuielile,eu fiind in somaj,sa mi se puna sechestru pe casa care de fapt e a mamei mele.
daca este posibil asa ceva,va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac,sau cum sa ies din situatie.
cu multumiri

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: CosmaRodicaCorina , utilizator 13:42, 23 Februarie 2011
Numai mama dvs.poate sa-l evacueze fiind proprietara imobilului. Crediutele facute de sotul dvs. nu afecteaza imobilul daca nu este cumva un credit ipotecar. La partajul dvs. se va tine seama de bunurile comune ale sotilor activ si pasiv .
cazacuioana a scris:

Numai mama dvs.poate sa-l evacueze fiind proprietara imobilului. Crediutele facute de sotul dvs. nu afecteaza imobilul daca nu este cumva un credit ipotecar. La partajul dvs. se va tine seama de bunurile comune ale sotilor activ si pasiv .

Dar daca ar pleca din tara si vor ramane ratele pe mine? ce as putea sa fac sau ce ar trebuii sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru evacuarea sotului pana la pronuntarea divortului? CosmaRodicaCorina CosmaRodicaCorina buna ziua. Ma numesc Rodica,sunt casatorita de 22 de ani si am 3 copii.As vrea sa stiu daca pot sa-l dau afara din locuinta in care stam,pe sotul meu,pina la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am divorțat acum câțiva ani și în urma partajului ... Erica13 Erica13 Bună ziua! Am divorțat acum câțiva ani și în urma partajului fostului sot i-a rămas apartamentul dobândit prin credit bancar, cu condiția sa preia ... (vezi toată discuția)
Evacuare temporara din imobil paulnemes paulnemes Se poate cere evacuarea dintr-un imobil (proprietate comuna a unor fosti soti) a unuia din proprietari? Avand in vedere ca fostul sot are un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)