avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul colectiv de munca

Buna ziua,
Suntem institutie bugetara si am dori sa stim daca drepturile speciale pentru mentinerea sanatatii si securitatii muncii prevazute in contractul colectiv de munca la nivel de unitate mai pot fi acordate in anul 2011 avand in vedere noua lege cadru a salarizarii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:28, 23 Februarie 2011
Avand in vedere faptul ca in Constitutie se prevede faptul ca legea se aplica doar pentru viitor, cu exceptia legii penale mai favorabile, consider ca nu sunt afectate drepturile stabilite prin ccm-uri/acorduri colectivenegociate, incheiate si inregistrate inainte de intrarea in vigoare a legii 284/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)
Drepturi salariale puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 a fost pana la urma aprobat. As avea niste drepturi, cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Drepturi cu caracter social alexandru 68 alexandru 68 Pana in prezent,prin contractul colectiv de munca, s-au acordat in cadrul primariei unde lucrez drepturi cu caracter social in suma fixa, stabilite prin ... (vezi toată discuția)