avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... memoriu prefect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

memoriu prefect

va rog puteti sa ma ajutati si pe mine cu un model sau o informatiepentru a concepe un memoriu catre prefect in vrderea retrocedari unui teren in baza legi18/1991.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 15:54, 23 Februarie 2011
Cererile pentru retrocedarea de terenuri in baza legii 18/1991 s-au depus la comisiile locale de fond funciar, pana in data de 30.11.2005... ce treaba are Prefectura cu asta?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Kyandra, moderator
da l-am depus la comisia locala si nu a venit nimeni sa ma puna in posesie si vreua sa fac un memoriu catre prefect pentru a trimite comisia judeteana la fata locului in vederea stabiliri proprieteti care mi se cuvine in baza hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila.va multumesc!
Daca aveti hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabia pentru acest teren ce nevoie mai aveti sa faceti cerere pe Legea nr.18/1991?
Nu asta este procedura, comisia judeteana nu are astfel de atributii. Dvs. trebuie sa luati legatura cu un executor judecatoresc care, eventual, sa execute silit comisia locala...De asemenea, puteti introduce si o actiune in instanta prin care sa cereti daune cominatorii pe zi de intarziere.
pe terenul respectiv este construita scoala din localitate toti posi i-am urmat si pana acum nu comisia locala nu a luat nici o masura pentru a ma despagubi.mi sa oferit un teren extravilan in schimbul terenului intravilan pe care il am eu.va multumesc!

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol furgim furgim Buna ziua Mai pot cere in instanta daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol? Bunicul meu a murit si nu a apucat ... (vezi toată discuția)
Retrocedare ContSters156226 ContSters156226 buna ziua ,in anul 1991 unchiul meu a facut cerere pentru retrocedarea terenului tatalui sau in suprafata de 19.50 ha teren agricol,a demonstrat cu martori in ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)