va rog puteti sa ma ajutati si pe mine cu un model sau o informatiepentru a concepe un memoriu catre prefect in vrderea retrocedari unui teren in baza legi18/1991.va multumesc!
Cererile pentru retrocedarea de terenuri in baza legii 18/1991 s-au depus la comisiile locale de fond funciar, pana in data de 30.11.2005... ce treaba are Prefectura cu asta?
da l-am depus la comisia locala si nu a venit nimeni sa ma puna in posesie si vreua sa fac un memoriu catre prefect pentru a trimite comisia judeteana la fata locului in vederea stabiliri proprieteti care mi se cuvine in baza hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila.va multumesc!
Nu asta este procedura, comisia judeteana nu are astfel de atributii. Dvs. trebuie sa luati legatura cu un executor judecatoresc care, eventual, sa execute silit comisia locala...De asemenea, puteti introduce si o actiune in instanta prin care sa cereti daune cominatorii pe zi de intarziere.
pe terenul respectiv este construita scoala din localitate toti posi i-am urmat si pana acum nu comisia locala nu a luat nici o masura pentru a ma despagubi.mi sa oferit un teren extravilan in schimbul terenului intravilan pe care il am eu.va multumesc!
Retrocedare
ContSters156226
buna ziua ,in anul 1991 unchiul meu a facut cerere pentru retrocedarea terenului tatalui sau in suprafata de 19.50 ha teren agricol,a demonstrat cu martori in ... (vezi toată discuția)