avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals

La infiintarea unei societati comerciale s-au folosit documente realizate in fals prin contrafacerea semnaturii. Persoana care s-a folosit de aceste documente va raspunde penal ?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 18:17, 18 Martie 2011
Cat timp dureaza o cercetare in cadrul Parchetului? Dosarul a fost declinat pentru competenta de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel la cel de pe langa Judecatorie din iulie 2010.
Cu stima
Ce inseamna in termeni juridici " contractul a fost intocmit pro causa"?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni de fals si uz de fals in forma continuata Nina1 Nina1 Buna seara, La infiintarea unei societati comerciale tip srl s-a folosit o procura realizata in fals prin contrafacerea semnaturii mele, procura ce a fost ... (vezi toată discuția)
Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - nelamuriri Nina1 Nina1 S-a format un dosar penal ca urmare a plangerilor pentru infractiuni de fals si uz de fals impotriva a trei persoane: o persoana fizica ce a realizat falsuri ... (vezi toată discuția)