Intrebare : un proces verbal de constatare si sanctionare a unei firme de asigurari din Bucuresti, emis insa de OPC Suceava, pentru motive de neconcludenta a unor clauze contractuale a unui contract de asigurare se presupune ca ar trebui contestat in raza instantei in care a fost savarsita contraventia. Insa firma de asigurari este din Bucuresti contractul de asigurare a fost emis de catre societatea in discutie, OPC-ul decide sanctionarea in Suceava, iar asiguratul ce a sesizat problema este de asemenea din Suceava. Care sa fie raza comiterii contraventiei si instanta teritorial competenta?
Consider ca trebuie sa aveti in vedere locul executarii contractului, care inclin sa cred ca este domiciliul asiguratului - mai depinde si ce tip de asigurare este?
Este vorba de contestarea unui proces verbal emis de OPC Suceava. Competenta de judecata a contestatiei ii revine
instanţei de judecată pe a cărei rază teritorială s-a săvârşit contravenţia, in speta Judecatoria Suceava.
Pv itm
eusimama
Buna. Am primit de cateva zile un PV de la itm legat de decesul unei rude. In paralel si politia se ocupa de cercetarea evenientului. Concluzi itm e de departe ... (vezi toată discuția)
Amenda itm
doberv
am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului.
angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)