avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imi incalca propietatea!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imi incalca propietatea!

Buna ziua,va rog foarte mult sa ma ajutati in formularea unei plangeri.Locuiesc impreuna cu fetita mea in varsta de 3 ani, cu chirie. Am plecat din propiu apartament din cauza mamei mele si concubinului ei.Am mers la politie sa fac plangere ca el sa nu mai vina in acea casa si mi-au spus ca nu pot sa-I interzic ca vine cu acordul mamei mele si singura solutie ca el sa nu mai vina in s-o dau afara si pe ea, ceea ce nu pot face .Va rog frumos sa-mi spuneti daca e adevarat ca nu pot sa-I interzic sa mai vina in casa mea si sa ma ajutati sa formulez plangerea . PS: El se bazeaza pe ca nu pot sa-i fac nimic, ca vine cu acordul mamei mele si nu pot sa o dau afara din casa pe ea (apartanentul este propietate personala)
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 16:06, 23 Februarie 2011
Daca apartamentul este proprietatea dvs, exclusiv, cum sa nu-i puteti face plingere. Asta ar insemna ca daca vecina e la mine la cafea si isi da acordul ca vreun derbedeu sa-mi intre in casa eu nu am ce sa fac. Pina la urma problema dvs nu este juridica si sunt convins ca daca veti avea o discutie serioasa cu mama punindu-i in vedere sa nu se mai intilneasca cu individul in casa dvs. problemele se vor rezolva . Pina la urma e bunica fetitei nu are cum sa-i doreasca raul iar daca totusi prin absurd il doreste atunci eu consider ca mama trebuie indepartata pina la urma copii sunt ceea ce conteaza in mod deosebit si mai ales trebuie protejati trecind peste orice si peste oricine fara mustrari de constiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are un copil major in casa parintilor! Andreea Cristina Andreea Cristina Buna ziua. Problema mea este urmatoarea,sunt marita si impreuna cu sotul si cu copilul meu de 1 an si 7 luni locuim in apartamentul parintilor mei care sunt in ... (vezi toată discuția)
Relatii personale ralu_2008 ralu_2008 una dintre modalitatile prin care se poate infaptui dreptul parintelui la relatii personale este cel al vizitei. intrebare: parintele caruia i-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.eu si sora mea avem o casa la tara care este pe numele ... Irinanca Irinanca Buna ziua.Eu si sora mea avem o casa la tara care este pe numele nostru,moștenire de la bunici.Mama doreste sa trecem casa pe numele ei.Mai avem un apartament ... (vezi toată discuția)