avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... iesirea din penitenciar mai devreme de termen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

iesirea din penitenciar mai devreme de termen

Are trei condamanari la regimul rutier.Prima este de 4 luni cu suspendare ,cea de-a doua este de un an plus cele patru luni si a fost arestat dupa executarea a patru luni i s-a dat si a treia condamnare de un an si doua luni nemaipunandu-se cele patru luni cu suspendare pe care le executase .Ultima sentinta fiind data in timp ce-si executa pedeapsa.Precizez ca a fost condamnat pentru conducere fara pemis care ii era suspendat si in stare de ebrietate,nu au fost victime.Asi dori sa aflu daca putem sa facem demersuri pentru iesirea mai devreme din penitenciar sau mai trebuie sa execute di pedeapsa?aura78
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aura78 , utilizator 22:24, 23 Februarie 2011
Dupa ce executa 2/3 din pedeapsa poate iesi conditionat.
A fost facuta contopirea pedepselor ?
contopirea trebuie facuta de el? Mis-a spus ca se face de catre procuror fara nici un fel de cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Cat executa efectiv un condamnat din pedeapsa de 4 ani cu executare ? stef56 stef56 din discutia cu un avocat a reiesit ca in romania se executa 8 luni la an si ca daca nu ai fost liberat conditionat mai devreme ( sa zicem la jumatate pentru ... (vezi toată discuția)
Deducerea unei pedepse alexandra15 alexandra15 Buna seara am sa va explic mai pe larg cazul , daca puteti va rog sa imi dati un sfat Sotul meu cand era minor a primit o condamnare din care a executat o ... (vezi toată discuția)