avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare

firma la care lucrez cu cim imi datoreaza salariul pe 6 luni a anului 2009.concediile de odihna pa anii 2009 si 2010.salariul pa luna ianuarie si februarie(pana pe data de 15)bineinteles ca'patronul' nici nu vrea sa auda de achitarea acestor drepturi salariale.iar din data de18 feb.nici nu mai sunt primit la lucru,motivul fiind faptul ca mi-am cerut salariul..sa cer sa-mi faca lichidarea?,sa fac sesizare la itm?ce se intampla cu perioada in care astept raspuns de la itm?,avand in vedere faptul ca nu sunt primit la lucru?pot lucra la negru in alta parte?nu vreau sa-mi dau demisia,ca nu mai vad banii.ei asta vor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 23 Februarie 2011
1. Puteti depune o sesizare pe acele aspecte la ITM.

2. Munca la negru nu va aduce niciun avantaj, insa dupa intrarea in vigoare a noilor modificari la Codul Muncii sunteti pasibil si de amenda.

3. Impotriva refuzului angajatorului de a va primi la muncă va puteti adresa si instantei de judecata.
ati vazut unde duce noul cod al muncii?si asta este doar inceputul.
mihneavodacelcumplit a scris:

ati vazut unde duce noul cod al muncii?si asta este doar inceputul.

Sunt modificari care poate fac un bine unora si un rau altora ... insa toti trebuie sa stim ca avem si drepturi dar si obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului de odihna Anemona17 Anemona17 Lucrez la o firma(unde se plateste % din realizari) din 2006 pana in prezent.Abea in ianuarie2009 mi s-a facut carte de munca,lucrand inainte la negru.Pe carte ... (vezi toată discuția)
Demisie nzz nzz Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)