avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... af \pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

af pfa

am un pf si mi a venit restante +penalitati la plata asigurarilor sociale.mentionez ca venitul meu este mic si nu am de unde sa platesc.nu am fost anuntat in 5 ani niciodata ca am de plata desi ei aveau obligatia prin lege sa ma anunte la sfarsitul anului.pot face ceva sa nu platesc penalitatile iar datoria sa o platesc esalonat? daca nu ce pot sa mi faca ca nu am nimic bunuri pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: cipriank28 , utilizator 19:39, 23 Februarie 2011
Aveti contract intre PFA si CJAS sau casa de pensii , etc ?
nu dar mi a venit de plata in urma schimbului de infirmatii intre anaf si cei de la sanatate
Ciprian am fost in situatia ta; am platit contributiile restante (jumatate din ce datoram) si am esalonat penalitatile pe 6 luni; nu stiu daca poti sa scapi fara sa platesti penalitatile. Daca nu vrei sa platesti si nu ai ce sa-ti execute cei de la sanatate spera sa ramii sanatos si schimba-ti cutia postala cu una mai mare, sa aiba unde sa se adune somatiile de plata :)
mersi
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
cipriank28, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Viza concediului medical Gabryell10 Gabryell10 Sunt din 19.06.2006 angajat cu norma intreaga la acelasi loc de munca, perioada in care s-au virat constant la fondul de sanatate impozitul corespunzator ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc retroactiv pensia?obligatoriu??? simionm simionm buna ziua.am incercat sa gasesc raspunsul cautand prin legi,ordonante,etc,dar m-am blocat pentru ca se bat cap in cap.intrebarile sunt atat de simple,dar ... (vezi toată discuția)