avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare teren

Cum pot afla daca un teren poate fi concesionat si ce ar trebui sa fac pentru a-l concesiona? Un plan de afaceri pot sa pun la punct. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: StillS , utilizator 13:29, 25 Februarie 2011
terenul face parte din domeniul public?
da.
Este vreo modalitate de a concesiona acest teren? Mentionez ca este inclus intr-o baza sportiva neamenajata, lasata in paragina, si va fi folosit, in caz ca se poate concesiona, pentru a construi un teren de mini-fotbal acoperit, cu ajutorul alocatiei financiare nerambursabile data de guvern.
Va multumesc anticipat.
va adresati primariei cu o cerere (printr-o hotarare de consiliu pot concesiona un teren.)
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare fonduri nerambursabile asociatii si fundatii ContSters240394 ContSters240394 Buna. In ce conditii se poate acorda sprijin financiar de catre primarie unor asociatii si fundatii(cluburi sportive, asociatii culturale)?Prin hotarare de ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d mirelastc mirelastc Se poate infiinta o firma SRL-D (intreprinzator debutant) de catre o persoana care, chiar daca a implinit 18 ani (adica, inteleg eu, are capacitate deplina de ... (vezi toată discuția)