avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare SRL-D

Se poate infiinta o firma SRL-D (intreprinzator debutant) de catre o persoana care, chiar daca a implinit 18 ani (adica, inteleg eu, are capacitate deplina de exercitiu), este inca elev la liceu?
Exista vreo restrictie?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:50, 5 Decembrie 2011
Da, poate infiinta dar programul s-a inchis.
Totusi, mai intai sa va terminati studiile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
Cred ca nu inteleg.
Poate infiinta SRL-D (10 lei CS, far taxe de inregistrare, 3 ani facilitati fiscale,etc.) dar nu mai poate primi subventia nerambursabila?
Unde ma pot documenta mai bine ca eu am gasit OUG dar niciun material din care sa reiasa ca programul s-a oprit.
ART. 8
(1) Prin legea bugetului de stat se vor aloca in fiecare an la dispozitia Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, pentru A.I.P.P.I.M.M., fondurile pentru alocatia financiara nerambursabila prevazuta la art. 5 lit. a).
Adica pentru anul acesta s-au terminat banii.
Textul legii [ link extern ]
Fondurile pentru programul de anul acesta s-au terminat

[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Plan de afaceri pentru imm-uri florenta_22 florenta_22 Ma intereseaza sa-mi infiintez un srl si am citit ca se pot accesa bani de la stat pentru imm-uri. 1.Pana cand se depune planul de afaceri pentru imm-uri pe ... (vezi toată discuția)