avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probe dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probe dosar

Buna seara.Am depus o plangere la judecatorie la o solutie intr-un dosar solutionat de parchet,pe cale ierarhica .Cunosc ca in acest stadiu nu pot propune martori,ci doar inscrisuri.As avea cateva inscrisuri pe care nu le-am anexat plangerii in cauza.As dori sa stiu daca le voi putea depune la dosar cand voi fi citat la judecatorie.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:47, 24 Februarie 2011
aveti posibilitatea sa depuneti inscrisuri prin care sa probati de ce considerati ca solutia data de parchet este netemeinica.
Cu siguranta, puteti folosi proba cu inscrisuri!
Puteti depune inscrisuri fara probleme.
Doar ca anterior se va discuta daca se admite proba...
puteti depune inscrisurile insa, inainte de a-le incuviinta, instanta o sa va intrebe ce doriti sa dovediti cu ele, iar daca nu sunt relevante solutionarii cauzei le va respinge!
Proba cu inscrisuri este admisibila,deci nu aveti niciun fel de problema in a le depune.

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Nup - instanta, consultare dosar vrica vrica Un partener de afaceri a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului o plangere penala impotriva adminstratorilor societatii mele In Martie am primit ... (vezi toată discuția)