avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probe dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probe dosar

Buna seara.Am depus o plangere la judecatorie la o solutie intr-un dosar solutionat de parchet,pe cale ierarhica .Cunosc ca in acest stadiu nu pot propune martori,ci doar inscrisuri.As avea cateva inscrisuri pe care nu le-am anexat plangerii in cauza.As dori sa stiu daca le voi putea depune la dosar cand voi fi citat la judecatorie.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:47, 24 Februarie 2011
Multumesc pt lamuriri.
Cu respect.
r.gabi a scris:

Proba cu inscrisuri este admisibila,deci nu aveti niciun fel de problema in a le depune.

Cu precizarea ca pana a depune inscrisuri trebuie ca instanta sa admita prba cu inscrisuri...
Nu le puteti depune pur si simplu pana nu se discuta acest aspect...

Daca vreti sa fortati nota le puteti depune prin registratura mai inainte de termen...si atunci vor fi depuse la dosar si analizate in prealabil...
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Nup - instanta, consultare dosar vrica vrica Un partener de afaceri a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului o plangere penala impotriva adminstratorilor societatii mele In Martie am primit ... (vezi toată discuția)