avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre titlurile executorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre titlurile executorii

Ce se întâmplă dacă hotărârea instanţei învestită cu formulă executorie se pierde?
Care este sancţiunea?
Se mai poate învesti din nou cu formulă executorie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:48, 16 Mai 2008
Raspunsul este DA, dar aveti de alergat. Trebuie sa faceti dovada ca nu ati pus-o in executare si asta implica mai multe. Va sfatuiesc sa mergeti la biroul de Relatii cu publicul de la instanta care a emis hotararea unde veti fi indrumat pas cu pas. Multa bafta
bogdanv81 a scris:

Ce se întâmplă dacă hotărârea instanţei învestită cu formulă executorie se pierde?
Care este sancţiunea?
Se mai poate învesti din nou cu formulă executorie?

Puteti solicita o copie legalizata de pe hotararea judecatoreasca respectiva.
Nu este prevazuta vreo sanctiune in cazul pierderii unui asemenea act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva ioasaf ioasaf Buna ziua ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva. In urma unui proces ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuieli de judecata ? carmenspata carmenspata Buna ziua Domnule avocat.am si eu o intrebare la dumneavoastra.Am cistigat un proces pentru pensie de intretinere,mi sa achitat pensia de intretinere,dar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca blareanabel blareanabel Buna seara! va rog sa imi spuneti cate copii legalizate de pe o hotarare judecatoreasca aflata la dosar se pot elibera de la arhiva instantei??Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)