buna seara am o nelamurire as dori sa stiu ce sar intimpla in continuare dupa ce am avut o condamnare cu fratele meu in 2007 si judecata in lipsa care a fost si decisiva in vara insa acum o saptamina am fost prinsi in italia si am stat o zi inchisi si judecati aici unde ni sa spus daca vrem sa redeschidem dosarul caci sa judecat in lipsa si am spus ca da iar apoi ni sa mai spus daca vrem sa fim extradati in romania si am zis ca nu acum stam si semnam in fiecare zi la politie pina nu stiu ce sar intimpla ati putea sa ma ajutati sa stiu ce ma asteapta statul roman mai poate face ceva sau totul depinde de tribunalul din italia multumesc frumos
Unde ati savarsit fapta?
Daca ati fost condamnat in Italia,veti fi extradat in Romania pentru executarea pedepsei privative de libertate.In acest caz,nici o instanta judecatoreasca din Romania nu poate judeca aceasta cauza.Doar cele din Italia,dar pedeapsa o veti executa in Romania.
Atunci,veti fi extradat in Romania,iar daca aveti o hotarare definitiva pronuntata de instantele romanesti,de asemenea veti executa pedeapsa in penitenciarele romanesti.
dar ni sa spus ca daca vrem sa fim extradati si am spus ca nu si nea spus judecatorul ca o sa fie mutat dosarul din romania in italia si o sa fim rejudecati aici deci statul romin nu cred ca mai poate face nimic sau nu mai stiu
Daca ati fost prezent la un termen de judecata in instanta se va respinge cererea de rejudecare dupa extradare.
E foarte posibil ca pana la urma sa fiti extradat