sotul m a pus sa semnez acte de vinzare cumparare a celor 2 case pe care le avem impreuna pt cele 2 fete si am dat fetele minore fiind la o familie sa fie tutorele lor,ce consecinte poate avea asupra mea in cazul unui divort aceste hirtii semnate de mine pt fete
in ce sens ? in cazul unui divort nu conteaza, daca exista motive de divort sau suntedti ambii de acord ci divortul, veti divorta.
pt o eventuala impartire a bunurilor.. se pare ca nu aveti ce imparti daca ati vandut cu acte in regula.
cum adica ati dat fetele ?
da,ma pus sa semnez acte de vinzare cumparare pt cele 2 case pe care le am facut impreuna si am semnat si pt fete o fam.din blocul nostru e tutorele lor pina fac ele 18 ani si pot intra in proprietatea casellor,vinzarea cumpararea la cele 2 case a fost facuta celor 2 fete dar fiind minore a trebuit sa le punem un tutore si el a gasit pe vecinii nostri,nu stiu ce are in cap.
Testament
garnita georgiana
buna seara,as dorii sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri:
bunicul meu are 4 copiii ;2 fete 2 baieti ,celor 2 fete le-a dat dreptul lor si el vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire
astridamel
O bunica , fiind bolnava , a facut certificate de mostenire asupra case I , celor 2 fii ai ei, dintre care unul a decedat,, cel decedat divortase si
A ramas ... (vezi toată discuția)