avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre un divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre un divort

sotul m a pus sa semnez acte de vinzare cumparare a celor 2 case pe care le avem impreuna pt cele 2 fete si am dat fetele minore fiind la o familie sa fie tutorele lor,ce consecinte poate avea asupra mea in cazul unui divort aceste hirtii semnate de mine pt fete
Cel mai recent răspuns: cimbru , utilizator 21:58, 27 Februarie 2011
in ce sens ? in cazul unui divort nu conteaza, daca exista motive de divort sau suntedti ambii de acord ci divortul, veti divorta.
pt o eventuala impartire a bunurilor.. se pare ca nu aveti ce imparti daca ati vandut cu acte in regula.
cum adica ati dat fetele ?
da,ma pus sa semnez acte de vinzare cumparare pt cele 2 case pe care le am facut impreuna si am semnat si pt fete o fam.din blocul nostru e tutorele lor pina fac ele 18 ani si pot intra in proprietatea casellor,vinzarea cumpararea la cele 2 case a fost facuta celor 2 fete dar fiind minore a trebuit sa le punem un tutore si el a gasit pe vecinii nostri,nu stiu ce are in cap.

Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
cimbru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament garnita georgiana garnita georgiana buna seara,as dorii sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri: bunicul meu are 4 copiii ;2 fete 2 baieti ,celor 2 fete le-a dat dreptul lor si el vrea sa ... (vezi toată discuția)
Acte casa pentru copii minori jenycuta30 jenycuta30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Socrii mei vor sa faca acte celor 2 copii ai mei de 11 si respectiv 2,5 ani. Casa pentru care vor sa faca ... (vezi toată discuția)
Mostenire astridamel astridamel O bunica , fiind bolnava , a facut certificate de mostenire asupra case I , celor 2 fii ai ei, dintre care unul a decedat,, cel decedat divortase si A ramas ... (vezi toată discuția)