avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... masina cumparata la licitati bancara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

masina cumparata la licitati bancara

am cumparat o masina la licitatie bancara sechestrata de la ofirma si vreau sa o inscriu pe numele meu.la politie imi cere certificat fiscal .cine trebuie sa-mi dea certificatu?are banca aceasta obligatie?mentionez ca actele masinii sint pe numele firmei.daca propietaru refuza sa radieze masina eu ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: dolphspeed99 , utilizator 09:52, 8 Iunie 2012
Nu conteaza ca nu s-a radiat vechiul proprietar. Cu actul de adjudecare mergeti la serviciul de impozite si taxe locale si declarati achizitia masinii. dupa ce o declarati, rolul fiscal pentru autoturism va fi pe numele dumneavoastra si puteti solicita si emiterea unui certificat fiscal
Va salut,

Intr-o situatie similara cu cea descrisa mai sus ma aflu si eu. Am cumparat o masina la licitatie, prin intermediul unui birou de lichidari judiciare. Firma este in faliment de cativa ani si in acest timp nu a platit impozitul pe masina si acum ar fi de plata cateva sute de lei. Lichidatorul m-a asigurat ca nu trebuie sa platesc acest impozit si a zis ca daca cei de la Finante nu accepta sa stampileze fisa de inmatriculare cu scoaterea masinii de pe rolul firmei si introducerei ei pe rolul meu, atunci ii dam in judecata.
Eu nu am timp de stat prin procese si ma intereseaza daca cineva imi poate spune o "poezie" care sa le-o servesc celor de la finante ca sa imi pot rezolva problema. Am inteles si mi se pare si mie logic ca firma, odata ce este in faliment, sa nu poata face plati catre un singur creditor (sunt mai multi creditori), insa ce pot spune eu la Finante ca sa nu se taraganeasca treaba?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara nici un act, fara auto, imposibila? zulg zulg Deci apar la finante cum ca detin un auto vechi pe care trebuie sa platesc impozit. N-ar fi probleme sa platesc acel impozit vechi, doar sa scap de el pe ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)