avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general receptie motorina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

receptie motorina

este normal ca o scoala sa faca receptia pentru motorina necesara microbuzului scolar, tinand cont ca microbuzul este al primariei?
Cel mai recent răspuns: ana maria popescu , utilizator 15:27, 24 Februarie 2011
Exiista contract de inchiriere incheiat intre Primarie si scoala? Acesta este folosit pentru transportul elevilor la si de la scoala?
nu exista contract de inchiriere.....microbuzele scolare sunt ale primariilor....soferul este platit de primarie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lãmurire cu privire la decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor CiuhatDoina CiuhatDoina Bună seara, sunt contabil la o şcoală, mă confrunt cu următoarea problemă, şi anume: ªcoala deţine microbuz şcolar(este în gestiunea şcolii), care ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina incheiat intre primarie si scoala polexeangelica polexeangelica buna seara,sunt contabila la o scoala si ma confrunt cu urmatoarea problema si anume microbuzul scolar este al primariei si spun ca scoala trebuie sa achite ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala florentin65 florentin65 Am inaintat o cerere de ordonanta presedentiala prin care am cerut ca microbuzul scolar cumparat de catre Ministerul Educatiei in 2008 pentru a efectua ... (vezi toată discuția)