avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordonanta presedentiala

Am inaintat o cerere de ordonanta presedentiala prin care am cerut ca microbuzul scolar cumparat de catre Ministerul Educatiei in 2008 pentru a efectua transportul scolar sa fie dat in administrarea scolii, deoarece in prezent se afla la primarie, iar primarul refeza sa efectueze transportul elevilor pe motiv ca scoala trebuie sa plateasca acest serviciu si sustine ca microbuzul este proprietatea primariei pentru ca la inmatriculare s-a folosit codul fiscal al primariei(scoala in 2008 nu avea personalitate juridica), dar microbuzul se afla in inventarul scolii. Instanta de Judecata a dat un termen de amanare de 3 saptamani, ceea ce mi se pare ca este foarte mult, Cum credeti ca se va pronunta instanta?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:01, 24 Februarie 2013
instanta va putea sa ordone masuri vremelnice in cazuri grabnice, pentru pastrarea unui drept care s-ar pagubi prin intarziere, pentru prevenirea unei pagube iminente si care nu s-ar putea repara, precum si pentru inlaturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executari.

ordonanta presedintiala nu va fi admisa decat daca indeplineste anumite conditii speciale:

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala yuxyujia yuxyujia va rog sa-mi spune-ti cum pot cere ORDONANTA PREZIDENTIALA - mi s-a respins contestatia la executare si pot face recurs - cum pot cere ordonanta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala catacata2011 catacata2011 Buna ziua tuturor! In baza carui fapt o instanta judecatoreasca da aceasta ordonanta presedentiala? O poate cere chiar si un parinte denaturat si i se va ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andapopa andapopa Va rog sa imi dati sfaturile necesare: Pentru ordonanta presedintiala trebuiesc indeplinite anumite conditii ca sa pot apela la ea?De ce altii apeleaza la ... (vezi toată discuția)