avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Import cauciucuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Import cauciucuri

Am nevoie de ceva aprobare specială pentru a importa cauciucuri second-hand?

Au un regim special? Dacă știți ceva despre asta vă rog să mă ajutați. Știu că există HG nr. 170/2004 privind gestionarea anvelopelor uzate, dar nu mă ajută din punct de vedere a trecerii peste frontieră sau taxele care trebuie plătite, aprobările de care am nevoie etc.

Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 21:44, 24 Februarie 2011
Aveti nevoie si de un acord al Agentiei de Protectie a Mediului
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum calculez ecovaloarea anvelopelor la facturare? karina11 karina11 Import anvelope noi in Romania. Cum calculez ecovaloarea care trebuie trecuta pe factura la vanzare? Ce tb. sa declar si unde? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Acte import anvelope din ue Mîț Flore Mîț Flore La importul de anvelope second-hand din Germania,ce acte de însoțire a mărfii sunt necesare? (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma administrator sau asociat imputernicit,....etc? ContSters81838 ContSters81838 In primul rand salutare tuturor As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Eu sunt administratorul unei societati srl in care detin 98% ... (vezi toată discuția)