avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Acte import anvelope din UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Acte import anvelope din UE

La importul de anvelope second-hand din Germania,ce acte de însoțire a mărfii sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 20:25, 10 Decembrie 2016
Invoice, CMR
In schimb va trebui sa declarati cantitea adusa in tara la Ministerul Economiei, Agentia Nationala de Protectie a Mediului, Administratia Fondului pentru Mediu (unde tb. sa platiti si o taxa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie ambalaje reutilizabile rutamaria rutamaria Buna ziua, Lucrez la un service autorizat de telefonie mobile unde primim componente din afara tarii in ambalaje de lemn si carton.Majoritatea nu sunt la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ambalaje import brunette brunette Buna, Am nevoie de o parere referitor la intregistrarea ambalajelor venite din import. E adevarat ca se inregistreaza pe consumabile? Sunt cutii de ... (vezi toată discuția)
Afacere cu anvelope second hand valit valit Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe ... (vezi toată discuția)