avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare_liber de sarcini?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare_liber de sarcini?!

Buna seara,

Ce se intampla in cazul in care apartamentul ce urmeaza a fi cumparat mai are in el chiriasi?? Vanzatorul m-a rugat sa-i mai las timp de 1 luna (desi am inteles ca nu au contract de inchiriere), fapt care mie nu-mi surade...deoarece in tot acest timp eu platesc rata la banca. Iar dupa plecarea lor cine-mi poate oferi mie garantia ca-si vor achita toate utilitatile la zi?
Ma simt foarte nemultumita de situatia in fata careia am fost pusa....Banca s-a miscat mai repede decat ne-am fi asteptat. Eu nu-mi doresc decat ca la semnarea contractului de vanzare cumparare sa primesc cheia iar apartamentul sa fie liber de sarcini. Cum ma sfatuiti sa procedez? Cum sa pun problema in asa fel incat sa obtin ceea ce vreau?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelatimisoara , utilizator 09:13, 24 Februarie 2011
Aratati vinzatorului ca trebuie sa va predea liber apartamentul si sa solicite evacuarea chiriasilor din apartament. Daca il preluati cu o asemenea sarcina riscati sa va judecati mult timp cu posesorii apartamentului care asa cum ati arata au si posibilitatea sa nu achite utilitatile
Multumesc frumos de raspuns.

Luni urmeaza sa semnam contractul de vanzare cumparare, sper ca pana atunci sa rezolv acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare apartament ipotecat liliana69 liliana69 Am o problema cu un apartament pe care l-am contractat in 2007 si achitat in intregime in 2008, care acum este gata. Am fost chemata sa semnam actele, dar am ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)