Ce se intampla in cazul in care apartamentul ce urmeaza a fi cumparat mai are in el chiriasi?? Vanzatorul m-a rugat sa-i mai las timp de 1 luna (desi am inteles ca nu au contract de inchiriere), fapt care mie nu-mi surade...deoarece in tot acest timp eu platesc rata la banca. Iar dupa plecarea lor cine-mi poate oferi mie garantia ca-si vor achita toate utilitatile la zi?
Ma simt foarte nemultumita de situatia in fata careia am fost pusa....Banca s-a miscat mai repede decat ne-am fi asteptat. Eu nu-mi doresc decat ca la semnarea contractului de vanzare cumparare sa primesc cheia iar apartamentul sa fie liber de sarcini. Cum ma sfatuiti sa procedez? Cum sa pun problema in asa fel incat sa obtin ceea ce vreau?
Aratati vinzatorului ca trebuie sa va predea liber apartamentul si sa solicite evacuarea chiriasilor din apartament. Daca il preluati cu o asemenea sarcina riscati sa va judecati mult timp cu posesorii apartamentului care asa cum ati arata au si posibilitatea sa nu achite utilitatile
Cumparare apartament
shonny
Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile.
Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)