avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract part-time

buna dimineata.As vrea sa stiu: la uncontract de munca part-time, limita minima stiu ca este de 2 ore, care ar fi numarul maxim de ore ce se pot lucra intr-o zi?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 24 Februarie 2011
8 ore
daca 8 ,atunci de ce se mai numeste part time ? ce-l diferentiaza de full time ?

"care ar fi numarul maxim de ore ce se pot lucra intr-o zi?"
Aceasta a fost intrebarea! Daca tu ai alta parere, exprim-o pe a ta!

maiamaria a scris:

buna dimineata.As vrea sa stiu: la uncontract de munca part-time, limita minima stiu ca este de 2 ore, care ar fi numarul maxim de ore ce se pot lucra intr-o zi?
va multumesc

Limita minima la un part time nu este de 2 ore pe zi, poate fi si mai putin.
cicidaniela a scris:

ptr. d-na avocat
eu nu mi-am exprimat o parere ,ci am pus o intrebare , la care nu ati raspuns.

aici este o confuzie . - cate ore se pot lucra zilnic si cate ore poate avea maxim un contract part-time

tot o avocata i-a spus unei cunostinte ca un contract de mc. cu timp partial poate fi de 8 ore si aceasta cunostinta dorea sa aibe 2 contrcte de 8 ore ! la locuri de munca diferite
deci va rog dati o explicatie clara.

Alte discuții în legătură

Doua locuri munca - angajatori diferiti raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti. Cum pot face acest lucru? Stiu ... (vezi toată discuția)
2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca part time.drepturi si obligatii hhs hhs Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema referitoare la un contract de munca part time: angajatorul poate stabili pentru un angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)