avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract part-time

buna dimineata.As vrea sa stiu: la uncontract de munca part-time, limita minima stiu ca este de 2 ore, care ar fi numarul maxim de ore ce se pot lucra intr-o zi?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 24 Februarie 2011
Orice contract care are timpul de lucru mai mic de 8 ore / zi este part time. Atentie insa, pentru ca exista ramuri sau locuri de munca cu anumite conditii de lucru, in care programul de lucru (full time) trebuie sa fie de 7 ore.
multumesc, asa stiam si eu , era o intrebare ptr. un avocat .
maiamaria a scris:

buna dimineata.As vrea sa stiu: la uncontract de munca part-time, limita minima stiu ca este de 2 ore, care ar fi numarul maxim de ore ce se pot lucra intr-o zi?
va multumesc

Nu exista limita minima pentru timpul de munca in cazul unui contract part-time .. limita maxima - daca calculam in ore - este de 7 ore/zi.
sau
7 ore si 59 min ... daca nu ne raportam la numarul de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri munca - angajatori diferiti raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti. Cum pot face acest lucru? Stiu ... (vezi toată discuția)
2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca part time.drepturi si obligatii hhs hhs Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema referitoare la un contract de munca part time: angajatorul poate stabili pentru un angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)