avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare indemnizatie pentru concediile medicale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare indemnizatie pentru concediile medicale platite de firma

Cine poate sa ma informeze despre cazul in care am concedii medicale mai vechi de 3 luni cum pot sa mai recuperez din bani , pentru ca dupa ordonanta 36/2010 la art 40 alin. 1 sta scris ca "indemnizatiile pentru concediile medicale in baza actelor justificative se recupereaza daca se afla in termen de 90 zile de la data la care beneficiarul era in drept sa le solicite "pai si daca am mai din urma de recuperat , nu pot, in baza unei cereri catre Casa si sa merg pe compensare sa pot sa recuperez cea ce de drept am platit , deja??
Cel mai recent răspuns: ela24g , utilizator 12:01, 24 Februarie 2011
nu sunteti explicita . aveti contract de munca la o firma ? acestia au refuzat sa va plateasca concediul medical ?
Nu am contract de munca la o firma ci in calitate de persoana juridica daca am alti angajati la firma cu aceste concedii medicale si vreau sa ridic indemnizatiile pentru acestea mai vechi de 3 luni...ce am de facut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical nicolaeivan nicolaeivan neplata concediului medical de catre angajator,urmat de incetarea contractului de munca cu acordul partilor.Au trecut aproximativ 2 luni de la incetarea ... (vezi toată discuția)
Sume nerecuperate de la fnuass miruna82 miruna82 In perioada aprilie 2011- martie 2012 au fost depuse un numar de 9 cereri de restituire sume de recuperat pentru concedii medicale de la FNUASS.. pentru nici o ... (vezi toată discuția)