avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul cod al muncii - discutii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul cod al muncii - discutii

ce credeti ca este "bun" pentru salariati in noul cod al muncii?

ce ar fi cel mai rau?
Cel mai recent răspuns: veronica-t , utilizator 11:43, 24 Februarie 2011
Cel mai rau este ca deja patronii se comporta ca niste stapani de sclavi. Angajatii din Romania, ma refer la cei care lucreaza la patroni si nu au sindicat care sa-i apere, nu prea isi cunosc drepturile. Patronul e patron si nu e bine sa te pui rau cu el! Cati angajati nu au fost mintiti si manipulati de patroni? Cati nu au lucrat o perioada de proba pentru care nu s-a facut nici un contract? Cati nu au fost mintiti ca nu are timp contabilul , sau ca e bolnav, sau are o problema in familie , si nu are timp sa ajunga la ITM sa inregistreze CIM? Cine nu s-a dus bolnav la serviciu pentru ca era o comanda urgenta si nu-si putea lua concediu medical? Nu toti avem facultate dar trebuie sa ne informam, si sa cerem ajutor celor care il pot oferi. Nu am citit inca noul cod dar am urmarit discutiile de la tv. Nu cred ca este ceva bun in noul cod, ei vor sa ne ingenuncheze, Vom trai cu frica-n san neavand nicio garantie a zilei de maine. Cei de la putere vor sa se asigure pentru cand nu vor mai fi la putere si vor fi patroni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare a frecventei abuzurilor asupra angajatilor Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Prezentarile de cazuri concrete si cererile de solutii pe forum ale angajatilor supusi la abuzuri de persoane responsabile ale firmei in care lucreaza au o ... (vezi toată discuția)
Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii,puteri totalitare directiunii? Hobitzi Hobitzi Am un director cam dictator la institutie.Ca de obicei cei cu prea mult tupeu,nici el nu e chiar in clar cu legile,face greseli tot timpul.Daca i se atrage ... (vezi toată discuția)